cases

foto: Bjørn Giesenbauer03:59:59


På vegne af Kh Marie Studio producerede By Byriel 03:59:59; en løbesymfoni, der udforsker slægtskabet mellem kunst og ekstremsport. Det er en koncert, hvor musikken skabes live on-site i et tæt samspil mellem maratonløbere og musikere. Værket var bestilt af Kunsthal Aarhus

foto: Joakim ZügerGRUNDTVIG In The Mix


By Byriel har kurateret og produceret udstillingen GRUNDTVIG In The Mix sammen med Kh Marie Studio. Udstillingen bød på et sensorisk, inddragende og til tider guddommeligt remix af den så velkendte figurs ord, salmer og tankegods. Udstillingen var en del af Grundtvig Lever; en festival af Grundtvigsk Forum.  

Krydsfelt

 

By Byriel er en af initiativtagerne til Krydsfelt. Krydsfelt er et initiativ, der samler kunstnere om nye formater, anderledes publikumsmøder og tværæstetiske samarbejder. Krydsfelt er både et digitalt mødested og et LIVE eksperimentarium.
Roskilde Festival 2020


By Byriel bistod Roskilde Festival med deres alternative programaktiviteter, da festivalen 2020 blev aflyst grundet COVID-19. By Byriel rammesatte det overordnede koncept samt ledte programporteføljen. By Byriel hjalp også med Roskilde Festivals AR-koncertformat. By Byriel projektledte udviklingen og eksekveringen, hvor folk kunne få Tessa og Artige Ardit hjem i deres egne stuer ved hjælp af AR-teknologi.


foto: Martin Dam KristensenAarhus Festuge


By Byriel har hjulpet Aarhus Festuge med blandt andet at rammesætte en on-boarding proces samt optimering af diverse andre driftsprocesser. Herudover var By Byriel også med til at udvikle programmet til Aarhus Festuge 2018 og producerede flere programindslag som eksempelvis Gallaåbningen (inkl. besøg af H.M. Dronningen) og De Svære Ord med Benjamin Hav (Benal) og Søren Ulrik Thomson.
Kh Marie


By Byriel arbejder med Marie Koldkjær Højlund (aka. Kh Marie) på diverse projekter. Som lydkunstner og -forsker laver Marie alt fra teaterkoncerter over forskning på AU til eksperimenterende VR-formater og By Byriel assisterer blandt andet i fondsansøgninger over konceptudvikling til produktion.

Lydsmag


På vegne af Kh Marie Studio producerede By Byriel LYDSMAG under Kulturmødet på Mors 2021.

Lydsmag var langbordsspisning i en 190-meter lange Tørrelade ved Skarrehage Moler, hvor stjernekokken Eric Vildgaard (Restaurant Jordnær) serverede fem små personlige tasting-serveringer og Kh Marie Studio leverede et sanseligt lydunivers afstemt efter hver ret.
RF@SXSW 2022


By Byriel har projektledt og produceret Roskilde Festivals showcase på årets SXSW festival i Austin.
Copenhagen 2021


By Byriel har været strategisk rådgiver og eventkonsulent for Copenhagen 2021. Hermed har

By Byriel løst opgaver såsom strategisk udvikling og rammesætning samt vejledning i produktions- og programplanlægningen.


foto: Jacob OlesenKim Larsen mindekoncert


By Byriel var en del af planlægningen og afviklingen af mindekoncerten for Kim Larsen på Rådhuspladsen i København i efteråret 2018. 
Moesgaard Museum


By Byriel har været konsulent for Moesgaard Museum i udvikling og kvalificering af mulige nye koncepter og formater.

Sammen For Ukraine


By Byriel var en del af støttekoncerten Sammen for Ukraine på Rådhuspladsen i København. Bag initiativet Sammen For Ukraine står DR, TV2 og 18 humanitære hjælpeorganisationer. Under støttekoncerten blev der samlet over 165 millioner kr. ind.