cases

foto: Martin Dam KristensenAarhus Festuge


By Byriel har hjulpet Aarhus Festuge med blandt andet at rammesætte en on-boarding proces samt optimering af diverse andre driftsprocesser. Herudover var By Byriel også med til at udvikle programmet til Aarhus Festuge 2018 og producerede flere programindslag som eksempelvis Gallaåbningen (inkl. besøg af H.M. Dronningen) og De Svære Ord med Benjamin Hav (Benal) og Søren Ulrik Thomson.
Kh Marie


By Byriel arbejder med Marie Koldkjær Højlund (aka. Kh Marie) på diverse projekter. Som lydkunstner og -forsker laver Marie alt fra teaterkoncerter over forskning på AU til eksperimenterende VR-formater og By Byriel assisterer blandt andet i fondsansøgninger over konceptudvikling til produktion.

Music Equality Alliance


By Byriel udviklede og rammesatte konceptet for Music Equality Alliance. By Byriel formulerede således projektets strategi og mission, og leverede en skitse for projektets videre udvikling og arbejde. 

Copenhagen 2021


By Byriel har været strategisk rådgiver og eventkonsulent for Copenhagen 2021. Hermed har

By Byriel løst opgaver såsom strategisk udvikling og rammesætning samt vejledning i produktions- og programplanlægningen.


foto: Jacob OlesenKim Larsen mindekoncert


By Byriel var en del af planlægningen og afviklingen af mindekoncerten for Kim Larsen på Rådhuspladsen i København i efteråret 2018. 
Roskilde Festival 2020


By Byriel bistod Roskilde Festival med deres alternative programaktiviteter, da festivalen 2020 blev aflyst grundet COVID-19. By Byriel rammesatte det overordnede koncept samt ledte programporteføljen. By Byriel hjalp også med Roskilde Festivals AR-koncertformat. By Byriel projektledte udviklingen og eksekveringen, hvor folk kunne få Tessa og Artige Ardit hjem i deres egne stuer ved hjælp af AR-teknologi.


© Copyright 2019 by By Byriel. All Rights Reserved.
Håndbog om bæredygtighed


På vegne af Roskilde Festival har By Byriel udarbejdet en håndbog om bæredygtighed. Via interviews af organisationens egne specialister samt research har By Byriel udformet en håndbog, der behandler kunstnerisk, økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed baseret på Roskilde Festivals egne metoder og resultater. 

Moesgaard Museum


By Byriel har været konsulent for Moesgaard Museum i udvikling og kvalificering af mulige nye koncepter og formater.


foto: Kristian FæsteThis. Conference and Festival


By Byriel bistod This. Conference og Festival med produktionsplanlægningen og organisering i projektets opstartsfase.